Wie zijn wij

Wij zijn “Het Andere Kantoor!”

Wij stellen ons graag aan je voor: Mike van den Bosch en Patrick Mulder. Je hebt altijd contact met een van ons, zonder extra schakels. Wij willen jou persoonlijk en laagdrempelig van dienst zijn.

Als je elkaar goed kent, kun je pas een vertrouwensrelatie opbouwen. Naar onze mening niet geheel onbelangrijk, aangezien je veel persoonlijke en financiële informatie met ons deelt.

Natuurlijk mag je betrouwbaarheid, integriteit en deskundigheid van ons verwachten. Dat staat voorop. Wij voldoen aan de wettelijke eisen, doen periodiek opleidingen om jou zo goed mogelijk van dienst zijn en te kunnen blijven. Daar tegenover staat dat wij openheid van zaken van jou verwachten. Het is een wisselwerking en het blijft mensenwerk.

Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel. Een verandering in jouw persoonlijke situatie kan financiële consequenties hebben, waar je (eventueel met advies van ons) op in kan en soms moet spelen. Met deze nazorg willen wij jou te ontzorgen.

Wij werken in principe op afspraak bij jou thuis. Wij schikken ons naar jouw agenda, wat weer als voordeel heeft dat je geen dag vrij hoeft te nemen om jouw financiële situatie inzichtelijk te krijgen en te behouden.

Patrick Mulder

Patrick Mulder

Financieel Adviseur

Ik ben sinds 2007 werkzaam als financieel adviseur.
Samen met Mike ben ik in september 2013 “Het Andere Kantoor B.V.” gestart.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik wel enige kennis en ervaring heb en dit wil ik graag inzetten voor onze klanten. Advies op een eenvoudige en begrijpelijke wijze. Als klant moet je weten waar je aan begint en het moet duidelijk zijn waar je jouw handtekening onder zet. Je gaat een avontuur aan voor een langere tijd.
Dit avontuur wil ik zo goed mogelijk begeleiden en vooral uitleggen wat de gevolgen zijn met de beslissing die jij neemt.

Ik hoop dat ik ook jou mag adviseren, voor je mag bemiddelen en zeker niet onbelangrijk jou alles zo mag verduidelijken, waardoor jij een goede bewuste keuze kan maken. Jouw avontuur moet goed van start gaan en in de toekomst mogen er geen verrassingen ontstaan.

Mike van den Bosch

Mike van den Bosch

Financieel Adviseur

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben bij diverse verzekeringsmaatschappijen heb ik mij daarna verder gespecialiseerd bij een aantal assurantiekantoren.

Na die ervaringen wist ik dat mijn hart bij een klein kantoor ligt. Ik vind het fijn als een klant de volledige aandacht kan krijgen. Door onze korte lijnen weet deze dan snel waar hij of zij aan toe is. Noem het de ouderwetse wijze, maar mijn mening is dat je als klant op nummer 1 moet staan.

De financiële markt is de afgelopen jaren erg veranderd. Hij is onder andere transparanter geworden en dat juich ik alleen maar toe. Maar een huis kopen of een verzekering afsluiten doe je niet iedere dag. Er komt zoveel bij kijken. Dingen die je als klant zelf niet dagelijks doet.

Vandaar dat Patrick en ik een klein kantoor zijn gestart.

Met als doelstellingen:

– Klein kantoor houden

– Goede vertrouwensrelatie met de klanten

– Klant is geen nummer maar krijgt een persoonlijke benadering

– Klanten moeten weten waar ze aan toe zijn

Onze slogan is niet voor niks “Klein van formaat. Groot in service”.

“Klein van Formaat. Groot in service!”